Nieuws
Home -  Nieuws

Corona Update

Beste patiënten

Na een aantal slapeloze nachten en heel wat getwijfel heb ik beslist om de praktijk te sluiten, dit vanaf 18/03/2020.
Deze beslissing om de gezondheidscrisis waar we ons momenteel in bevinden het hoofd te bieden. Als zorgverlener voelen we de plicht om een voorbeeld te stellen en het werk van artsen en verpleegkundigen hopelijk iets te verlichten door het risico op verdere verspreiding zoveel mogelijk in te perken. Ondanks alle hygiëne maatregelen kunnen we geen veilige omgeving garanderen.
Alle patiënten die in de deze periode een afspraak hebben staan worden opgebeld om deze te annuleren. Ik neem zelf terug contact op met jullie als deze crisis afgewend is en we weer veilig kunnen werken.

Ik hoop op jullie begrip en sta na corona weer helemaal tot jullie beschikking.
Indien je in tussentijd problemen hebt, je kan me altijd telefonisch of via mail bereiken.

Urgente patiënten worden wel nog gezien en kunnen mij natuurlijk altijd bellen op 0473 29 39 38!

Zorg voor elkaar, wees verstandig en hopelijk tot snel!

Tine

Sinds 1 maart 2024 werk ik deeltijds aan het medisch secretariaat van Praktijk Hondius. Daardoor verandert mijn agenda wat. Je kan op maandag, dinsdagvoormiddag, woensdag- en donderdagnamiddag bij mij terecht voor alles rond podologie in Praktijk Hondius op de markt van Wakken.

De eerste zaterdag van de maand ben ik ook aanwezig in Praktijk Hondius. In Groepspraktijk Dieter Dewitte in Dentergem kan je niet meer terecht voor voetverzorging. Ik ben er wel nog 1 zaterdagvoormiddag per maand aanwezig voor alles rond zooltherapie (gewoonlijk de 3e zaterdag van de maand). Door deze aanpassing lopen de wachttijden wat op.

Alle beschikbare plekjes vind je in mijn online agenda bij ‘maak afspraak’, voor dringende afspraken (bv. Ingegroeide nagel, pijnlijk eksteroog…) bel je me beter op (0473 29 39 38).